Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Sonny Boy

Op donderdag, 26 november 2020 om 15:00 uur

Genre: Filmhuis

Internationale filmweken: bestemming Suriname

In onze internationale filmweken reizen we samen de wereld over, van Engeland tot Spanje, van Zweden tot Suriname! En dat allemaal vanuit uw comfortabele bioscoopstoel én uw gezellige plekje in ons theatercafé. Met een (vaak bekroonde) filmhuisfilm én rond de weekendvertoningen bijbehorende arrangementen van drankjes en hapjes uit het land van de film.
Op donderdag en vrijdag vertonen we alleen de film, op zaterdag en zondag is er het filmarrangement met drankjes en hapjes (weekend geen kortingen).

Bestemming Suriname
Fa waka? Fulcotheater ontvangt u deze week in Surinaamse sferen. Met filmhuisfilm ‘Sonny Boy’, het waargebeurde liefdesverhaal van de oer-Hollandse Rika en de jonge Surinaamse jongen Waldemar. En na afloop (op zaterdag en zondag) arrangementen met een drankje en heerlijke Surinaamse hapjes. Welkom in Fulcotheater! Alleen de film kijken kan natuurlijk ook, op donderdag en vrijdag.
Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 030 – 688 42 30.

Ticketprijzen en arrangementen
Donderdag en vrijdag 
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. koffie/thee,frisdrank € 9,95)

Zaterdag en zondag – filmarrangement
Film, drankje en hapjes  (2 rondes) € 19,95
De drankjes zijn Hollands gedistilleerd.

Sonny Boy gaat over een waargebeurde liefdesgeschiedenis van twee mensen: de oer-Hollandse Rika, moeder van 4 kinderen en de 17 jaar jongere Surinaamse Waldemar. Hun liefde weet bijna alle vooroordelen en tegenwerking van de buitenwereld te overleven, maar blijkt uiteindelijk niet bestand tegen de vernietigende kracht van de oorlog.Rika (Ricky Koole) wil haar huwelijk met Willem (Marcel Hensema) beëindigen. Ze verlaat haar man en kinderen, ze neemt haar jongste zoontje mee, en vestigt zich in Den Haag. Dan begint de strijd om haar overige kinderen te kunnen zien en om het hoofd boven water te houden. Ze besluit om een kamer te verhuren. Dan maakt ze kennis met de veel jongere Surinamer Waldemar (Sergio Hasselbaink). Hij is naar Nederland gekomen om te studeren en zoekt een kamer.

Prijs: € 7,50

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws