Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Starlight Boulevard

PIPPIN

Op zondag, 29 maart 2020 om 14:30 uur

Genre: Musical

Bloedstollend… Bliksemsnel… Briljant… maar vooral Bijzonder. Dat moet het leven zijn. Onder leiding van een extravagante groep theater­spelers gaat Koningszoon Pippin druk op zoek naar zichzelf en de ware zin van het leven. Maar die zoektocht verloopt niet zonder slag of stoot. De band met zijn vader is nogal moeizaam, zijn stiefbroer Lodewijk is veel stoerder dan hij, en zijn stiefmoeder ziet hem liever verdwijnen. Pippin vlucht in oorlog voeren, in affaires, in bevlogen leiderschap en andere Grootse zaken van het leven, om uiteindelijk te schitteren in een zinderende finale… Als het de spelers tenminste lukt hem zover te krijgen.

 
Deze onvergetelijke Broadway musical van Stephen Schwartz (Wicked, Pocahontas, Prince of Egypt) is overladen met prijzen en was in Nederland nog niet vaak te zien. Starlight Boulevard brengt deze show nu op geheel eigen wijze en neemt u mee op een magische reis.
 
Na de succesvolle Nederlandse première van Big Fish (AMA nominatie Beste Hoofdrolspeler) en Grand Hotel (winnaar AMA beste regie) brengt Starlight Boulevard weer een unieke show op de planken.

www.starlight-boulevard.nl

Prijs: € 21,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Theatergids 2019 – 2020

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping