Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Symfo Classics ll

Sound and Senses

Op woensdag, 3 oktober 2018 om 20:30 uur

Genre: Archief

Symfo Classics is inmiddels een begrip in de Nederlandse theaters en popzalen. In het programma ‘Sound and Senses’ vertolken topvocalisten weer vele wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Een grote herkenbaarheid voor een breed publiek (maar ook voor ‘diehard’ fans van het genre) is gegarandeerd. Een unieke live-ervaring waarbij genieten met oren, ogen én met gevoel centraal staat.

Een heerlijke muziekavond met de mooiste nummers van onder meer Pink Floyd, Yes, Genesis en Elecric Light Orchestra!

Rob Winter is de nieuwe gitarist van succesvolle productie Symfo Classics

Ruim 20 jaar lang fungeerde Rob Winter als gitarist van Marco Borsato en vormde hij mede het cement van diens band. Maar hij speelde ook bij Toontje Lager, Robbie Valentine en Kayak. Met die laatste band is de link naar symfonische rock gelegd.
“Ik draaide vroeger Genesis en Pink Floyd, maar vooral Queen”, vertelt een enthousiaste Winter.
“Door Queen ben ik gitaar gaan spelen”. En de nieuwe man geniet met volle teugen: “We repeteren soms uren achter elkaar, heerlijk!”
Wat kunt u verwachten tijdens de shows? Genesisnummers als ‘Firth of fifth’, ‘Turn it on again’ en ‘Land of confusion,’ Yes is vertegenwoordigd met ‘Roundabout’ en ‘Owner of a lonely heart’. Marillion’s ‘Kayleigh’ en ‘Lavender’ kennen een prominente plek en wordt ook ‘Storm and thunder’ van de Nederlandse band Earth & Fire door de band gebracht.De band bestaat deze keer o.a. uit Edward Reekers (zang, toetsen), Cindy Oudshoorn (zang), Martin van der Starre (zang), Rob Winter (gitaar) en Hubert Heeringa (multi-instrumentalist). Allen vocalisten en muzikanten die hun sporen in de (symfonische) muziekwereld ruimschoots hebben verdiend en die een groot aantal symfonische rockklassiekers oppoetsen en springlevend houden.

Prijs: € 27,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2019 – 2020

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping