Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Theatergroep De Schakel

De Muizenval

Op vrijdag, 20 september 2019 om 20:30 uur

Genre: Archief
Theatergroep De Schakel opent dit theater­seizoen met een klassieker: “The Mousetrap” van Agatha Christie, ’s werelds meest beroemde detectiveschrijfster.
 

“De Muizenval”, zoals de Nederlandse titel luidt, speelt zich af in de jaren 50 van de vorige eeuw in het wat afgelegen pension “Monkswell Manor” op het Engelse platteland.

 
Door hevige sneeuwval is het pension van de buitenwereld afgesloten. Dan komt het bericht door dat er in de directe omgeving een moord heeft plaatsgevonden. Er arriveert een brigadier van politie bij het pension; men heeft het vermoeden dat de moordenaar of moordenares zich onder de aanwezigen van het pension schuilhoudt. De spanning loopt op als er een tweede slachtoffer valt. Alle aanwezigen lijken een motief voor de moord te hebben. Wie wordt het volgende slachtoffer? Ontsnappen lijkt onmogelijk… Wie is toch de moordenaar???
 
“De Muizenval” is gebaseerd op een hoorspel dat Agatha Christie begin jaren 50 schreef. Op 25 november 1952 ging het stuk in London in première. Daar is het toneelstuk, ruim 65 jaar na de eerste voorstelling, nog steeds avond aan avond te zien in één van de theaters van het Londonse West End. Daarmee is het de langst­lopende voorstelling ooit! En terecht; “De Muizenval” behoudt ook nu nog haar charme en belooft de toeschouwer een ontspannen spannend avondje uit.
 

Daaraan zit voor bezoekers wel één wereldwijde afspraak verbonden: bewaar te allen tijde het geheim van “De Muizenval”!
www.theatergroepdeschakel.nl

Prijs: € 17,50

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Theatergids 2019 – 2020

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping