Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Toneelgroep Het Volk

De Bezoeking

Op zaterdag, 17 oktober 2020 om 20:30 uur

Genre: Archief

In een sanatorium bevinden zich twee bejaarde mannen, de patiënten Roest en Harderwijk, beiden zwak en levensmoe. Naarmate hun gesprekken vorderen, blijken ze meer met elkaar gemeen te hebben dan men in eerste instantie zou denken. In een ver verleden waren ze beiden werkzaam in de muziek: Harderwijk als operadirigent en Roest als amateurzanger. Ze graven diep in elkaars geheugen, waarbij het steeds gaat over Verdi’s meesterwerk La Traviata. Figuren uit deze opera passeren de revue en geleidelijk beginnen werkelijkheid en fantasie door elkaar te lopen. Het plotseling hervonden enthousiasme van de patiënten is hilarisch én ontroerend en mondt uit in een operawaardige apotheose waarmee ze zingend de laatste acte inluiden.
www.toneelgroephetvolk.nl

Zeer herkenbaar, treurig en tegelijkertijd amusant theater van de specialist in het lichtvoetig opdissen van troosteloze gebeurtenissen.

 
 
 
 
 
Ticketprijzen/arrangementen
Bij alle voorstellingen (met uitzondering van kindervoorstellingen) zijn tegen meerprijs arrangementen te boeken. Een arrangement bestaat uit het ticket, drankje en hapjes (2 rondes). De drankjes zijn Hollands gedistilleerd. Informeer bij telefonische reservering naar de prijzen.
Bezoekers van alléén de voorstelling dienen na afloop direct Fulcotheater te verlaten.

Prijs: € 18,00

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws