Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

Verras je Valentijn en win romantische prijzen!

Nieuws

Het is bijna Valentijnsdag en in deze moeilijke tijd van corona is het best lastig om op een leuke manier je liefde of waardering te betuigen aan een speciaal iemand. Het Fulcotheater wil helpen en biedt de mogelijkheid om je leukste, liefste, meest poëtische of juist ondeugende Valentijnswens te etaleren in ons theater.

We hebben twee categorieën: de mooiste boodschap en de mooiste uitvoering. Dat mag een hart zijn, maar ook andere versierde uitingen zijn welkom. De enige restrictie is dat het in onze brievenbus aan de Overtoom 3 past. Stuur vóór 12 februari a.s. je bijdrage (met los daarbij je naam en e-mail) en wij zorgen ervoor dat deze in onze etalage komt, zodat jij je Valentijn kunt verrassen tijdens een wandeling door de stad.

Voor de winnaars zijn meerdere prijzen beschikbaar, variërend van een bioscoopbezoek voor twee met een Valentijns arrangement tot een fotoshoot in onze speciale Valentijnszwaan. Dit alles uiteraard in overeenstemming met de coronarestricties. De wedstrijd staat open voor alle leeftijden, dus ook kinderen worden van harte uitgenodigd om mee te doen.

Valentijns Borrelplank: nóg meer gezelligheid en/of romantiek
Voor een nóg gezelligere/romantischere Valentijnsdag hebben we een speciale Valentijns Borrelplank samengesteld, met allerlei heerlijke lokale en regionale hapjes. Lees er alles over en bestel (keuze uit laten bezorgen of zelf afhalen in Fulcotheater) via onderstaande links:
Bezorgen: https://www.fulcotheater.nl/valentijn-borrelplank-bezorgen/
Afhalen: https://www.fulcotheater.nl/valentijn-borrelplank/

We wensen je een gezellige en liefdevolle Valentijn!

Deel: