Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | winkelwagen

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess

Mijn man begrijpt me niet NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR

Op donderdag, 30 januari 2020 om 20:30 uur

Genre: Toneel
Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.
Herkenbaar, bomvol zwarte humor, vrouwen-onder-elkaar-grappen, vriendschap en ontroering.
 

Prijs: € 25,00

Tickets bestellen

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230

Theatergids 2019 – 2020

theatergids-cover-web

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping