Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Wild Rose

Op vrijdag, 20 november 2020 om 15:00 uur

Genre: Filmhuis

Internationale filmweken: bestemming Schotland

In onze internationale filmweken reizen we samen de wereld over, van Engeland tot Spanje, van Zweden tot Suriname! En dat allemaal vanuit uw comfortabele bioscoopstoel én uw gezellige plekje in ons theatercafé. Met een (vaak bekroonde) filmhuisfilm én rond de weekendvertoningen bijbehorende arrangementen van drankjes en hapjes uit het land van de film.
Op donderdag en vrijdag vertonen we alleen de film, op zaterdag en zondag is er het filmarrangement met drankjes en hapjes (weekend geen kortingen).

Bestemming Schotland
Let’s go to Glasgow! Een bijzondere stad in het gastvrije Schotland, onder andere bekend van de eigenzinnige muziekpodia. Daar speelt zich ook onze filmhuisfilm ’Wild Rose’ (die doet denken aan ‘A Star is Born’) af, met Jesse Buckley als alleenstaande moeder die een carrière als countryzangeres najaagt. Na afloop van de film (op zaterdag en zondag) zijn er arrangementen met een drankje en heerlijke Schotse hapjes. Daar zegt iedereen toch ‘aye’ tegen? Welkom in Fulcotheater! Alleen de film kijken kan natuurlijk ook, op donderdag en vrijdag.
Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 030 – 688 42 30.

Ticketprijzen en arrangementen
Donderdag en vrijdag 
Alleen filmvertoning € 7,50 (incl. koffie/thee,frisdrank € 9,95)

Zaterdag en zondag – filmarrangement
Film, drankje en hapjes  (2 rondes) € 19,95
De drankjes zijn Hollands gedistilleerd.

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan (Jessie Buckley) er al van om naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen. Haar moeder Marion (Julie Walters) heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven. Een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.

Prijs: € 7,50

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws