Feestelijk uit in IJsselstein
Tel. reserveren? 030 688 42 30 | Openingstijden | winkelwagen

Zondagmorgen Concert Klassiek

Het Witold Kwartet

Op zondag, 18 oktober 2020 om 10:30 uur

Genre: Archief
 

Prijs 7,50 (incl. koffie/thee ‘to go’)

Het Witold Kwartet bestaat uit Matthia Elders, Adriaan van Es, Pien ten Have en Hesce Mourits. Zij spelen vandaag een programma waarin ze door de tijd gaan beginnend bij Beethoven en eindigend bij Lutoslawski. Naast deze twee componisten spelen ze ook werk van Ravel, Schubert en het achtste strijkkwartet van Dmitri Sjostakovitsj.

Matthia Elders speelt viool en is 17 jaar oud. Ze volgt de Vooropleiding van het conservatorium van Rotterdam bij András Czifra. Ook krijgt zij lessen van Benzion Shamir en Lis Perry. Daarnaast speelt ze met veel plezier al ruim 4 jaar in het Nederlands Jeugd Strijkorkest.

Adriaan van Es volgt aan het conservatorium Utrecht zijn lessen bij Carla Leurs en speelt in het Nederlands Jeugd Strijkorkest. Daarnaast studeert hij rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

Pien ten Have zit in haar tweede jaar bachelor altviool aan het Koninklijk conservatorium van Den Haag. Ze speelt graag in orkesten, waaronder het Nederlands Jeugd Strijkorkest en het Jeugd Orkest Nederland, waar ze aanvoerder is geweest, en is dit jaar ook aangenomen voor het Nationaal Jeugd Orkest. Daarnaast speelt ze in verscheidene kamermuziekensembles binnen het conservatorium.

Hesce Mourits studeert bij Larissa Groeneveld cello aan het conservatorium van Den Haag. Daarvoor heeft ze jong talent gedaan aan het conservatorium waar ze les heeft gehad van Maarten Mostert, Monique Heidema en Monique Bartels. Ook is ze aanvoerder van het Nederlands Jeugd Strijkorkest

Prijs: € 7,50

Tickets uitsluitend telefonisch te reserveren via de kassa: 030 - 688 42 30.

Contact

Fulcotheater
Overtoom 3,
3401 BK IJsselstein
Tel. 030 688 4230 Openingstijden

Feestelijke uit-TIPS

museum epping epping

Voor ‘t nieuwste nieuws