Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

Zondagmorgen Concert Pop

4 Street

zondag 13 december 2020, 10:30

EEN KLEINE INTRODUCTIE, WIE ZIJN WIJ?

ROBUR KOPPE – BASSIST
Hoi! Ik ben Robur, bassist van de band. Op mijn 8ste ben ik, geïnspireerd door gitaristen als Keith Richards van The Rolling Stones, naar mijn ouders gegaan met de wil om gitaar te spelen. Ik ben toen begonnen met akoestisch gitaar. Op mijn 16e besloot ik toch een elektrische gitaar tot me te nemen, die mijn enthousiasme weer liet opsprankelen. In het musical-orkest van het Cals College Nieuwegein werd ik toen gevraagd of ik basgitaar wilde gaan spelen, dus besloot ik om dat dan ook maar te gaan leren. Via mijn gitaardocente ben ik toen in 4Street Blues terechtgekomen. Mijn favoriete aspect aan muziek maken is wanneer mensen gaan dansen op de muziek die je maakt, want dan weet je dat je als muzikant goed bezig bent! 
BRAM STAKENBURG – GITARIST
Hi! Ik ben Bram, gitarist van de band. Ik speel al gitaar sinds mijn 8ste. Ook ik ben toen begonnen met akoestisch gitaar. Maar na dit jaren gedaan te hebben besloot ik toch mijn elektrische gitaar weer eens af te stoffen. Toen ik eenmaal op een elektrische gitaar begon te spelen, heb ik mijn passie voor muziek volledig herontdekt. Nu krijg ik les in elektrisch-gitaar en muziek-theorie van Joop Leemans bij het Fulco Muziekonderwijs. Zelf luister ik al jaren naar blues en ik haal mijn inspiratie uit echte blues-gitaristen als Stevie Ray Vaughan en Joe Bonamassa, Maar ook door gitaristen in compleet andere genres zoals Kirk Hammett en Billy Gibbons.
PASCAL VAN WIJK – DRUMMER
Hallo! ik ben Pascal, drummer van de band. Nadat ik op jonge leeftijd thuis de potten en pannen uit de keuken pakte om er op los te gaan werd alles duidelijk. Ik heb vervolgens 8 jaar drumles gehad bij Fulco Muziekonderwijs. In die tijd heb ik veel geleerd en werd ik ook in contact gebracht met deze band. Momenteel stort ik mijzelf volledig in de band. Ik haal vooral veel plezier uit het spelen van muziek (al is het schrijven ook soms nodig). Ik denk dat muziek mensen herenigt, samenbrengt. Ik probeer mijn vrolijke persoonlijkheid te vertalen in verrassende fills en prachtige ritmes. 
YASMIJN VAN ACHTERBERG – ZANGERES
Hoi! Ik ben Yasmijn, zangeres in de band. Ik krijg al 10 jaar les in zingen bij het Fulco Muziekonderwijs. Ik kwam bij deze band nadat mijn zangdocent het mij aanraadde. Omdat ik al zo lang les had bij het Fulco Muziekonderwijs, had ik voordat ik in de band kwam al veel ervaring met buitenpodia en theater/zaaloptredens. Zingen is mijn grootste passie en de blues is heerlijke muziek om je hart te luchten. Op het podium staan is voor mij het leukste om te doen.
TESSA TEN OEVER – ZANGERES
Hoi! Ik ben Tessa, zangeres in de band.Ik zit al jaren op zangles bij het Fulco Muziekonderwijs en mijn zangdocente kwam ineens met het voorstel of ik in een band zou willen. Voordat ik het wist zat ik in een bluesband, waar ik veel leuke en getalenteerde mensen heb ontmoet. Voordat ik in deze band zat luisterde ik vooral veel naar pop. maar sinds ik in deze band zit bestaat mijn playlists vooral uit blues en oude muziek.

Zondagmorgen Concert Pop
4 Street
zondag 13 december 2020, 10:30
Genre: Muziek

Prijs: € 7,50

Kaarten reserveren?
Bel onze kassa: tel. 030 – 688 42 30.

Deel: