Fulco’s Battle of the Bands is gestreden!

Afgelopen Vrijdag 3 mei vond de zinderende finale in de grote zaal plaats

Zet de volgende data vast in je agenda: op 29 maart, 5 april & 19 april volgend jaar vinden de audities plaats van de volgende editie van Battle of the Bands.

Op 31 mei 2025 vind vervolgens de finale plaats.

Battle of the Bands is een muziekcompetitie waarin verschillende cover- en tributebands het tegen elkaar opnemen om uit te maken welke band de beste is. Alle bands uit de regio mogen meestrijden. Ervaren, onervaren, jong of oud. Voor iedereen is een plek in deze Battle, die gepresenteerd zal worden door Melanie Ryan, IJsselsteinse country zangeres en singer songwriter.

Vanuit de audities zijn, Funkthis, by Coincidence, The Wink, Miles3-O+ & Dutchicana door gestoomd naar de finale die op 3 mei heeft plaats gevonden. Tijdens deze finale was er naast de jury winnaar, ook een publiekswinaar. Na het tellen van de stemmen bleek dat er niet één maar twee winnaar waren door een gelijke stand! Wij feliciteren By Coincidence en The Wink met het behalen van deze mooie prijs! 

Daarnaast was de jury het unaniem eens dat The Wink de onbetwiste winnaar van deze editie van Battle of the Bands is. Hiermee hebben zij een optreden op ‘Muziek op de Markt’ in Oudewater.