Theatercafé

Volop verrassende evenementen

De foyer van Fulcotheater is de sfeervolle plek waar u kunt genieten van onze speciale arrangementen rond de theater- en filmvoorstellingen. Maar daarnaast vinden hier regelmatig nog allerlei andere verrassende evenementen plaats. Denk aan gezellige én smaakvolle proeverijen van bier, port en whisky, maar ook aan verrassende muzikale optredens. Zo hebben we regelmatig een Lazy Sunday Morning mini-concert, afwisselend in de genres Klassiek, Jazz en Blues. Bekijk én volg onze agenda voor het actuele aanbod. We blijven u graag verrassen.

Tijdelijk

Geen voorstellingen.

Het Theatercafé is van maandag t/m vrijdag open vanaf 12 uur; zaterdags vanaf 13 uur en zondags vanaf 12 uur (M.u.v. de zomervakantie)

De foyer van Fulcotheater biedt ruimte voor swingende of juist sfeervolle evenementen. De gezellige, informele theaterambiance wordt opgefleurd met kunstwerken van exposities die worden verzorgd door de IJsselsteinse kunstenaars Hans Leijerzapf en Charles Lagendijk.

Voordat de voorstelling begint, in de pauze en na afloop, kunt u in het Theatercafé gezellig wat eten en drinken. Omdat de meeste theatervoorstellingen beginnen om 20.00 uur kunt u hier prima dineren voordat u een voorstelling bezoekt.
Maak daarom van uw theaterbezoek een feestelijk uitje en begin met een etentje in het Fulcotheatercafé!

Theaterschotel (alleen op aanvraag)

Kies voor een heerlijke theaterschotel à € 15,- inclusief een kop koffie of thee na. Er is een maandelijks wisselend menu met een vis, vlees of vega keuze. 

Daarnaast kunt u voor € 7,- een dessert bij bestellen.

Onze keuken is zondag en maandag gesloten, maar voor grotere gezelschappen maken wij graag een uitzondering. Voor een zakelijk evenement of een bijeenkomst in de privésfeer bent u hier aan het juiste adres.

Reserveer wel altijd telefonisch en minstens één dag vóór de voorstelling: 030-688 42 30.
Als u vóór 18.30 uur arriveert dan zorgen wij dat u voor 20.00 uur in de theaterzaal kunt zitten.

De kassa is van maandag t/m zaterdag geopend van 19.00 uur tot 20.30 uur en een half uur voor aanvang van een theater- of bioscoopvoorstelling. Koop bij voorkeur uw plaatsbewijzen online en ontvang E-Tickets!