Theatercafé

Volop verrassende evenementen

De foyer van Fulcotheater is de sfeervolle plek waar je kan genieten van onze speciale arrangementen rond de theater- en filmvoorstellingen. Maar daarnaast vinden hier regelmatig nog allerlei andere verrassende evenementen plaats. Denk aan gezellige én smaakvolle proeverijen van bier, port en whisky, maar ook aan verrassende muzikale optredens. Zo hebben we regelmatig een Lazy Sunday Morning mini-concert, afwisselend in de genres Klassiek, Jazz en Blues. Bekijk én volg onze agenda voor het actuele aanbod. We blijven je graag verrassen.

Fulco’s Pubquizzz

Fulco’s Pubquizzz

Uitverkocht

De Pubquizzz van 8 september jl. was een groot succes en razendsnel uitverkocht. De volgende Pubquizzz is vrijdag 22 maart 2024.Zin om mee te strijden? Schrijf je dan in en test je kennis! De verkoop is gestart op woensdag 1 november 10.00 uur jl.Inschrijven per team...

Meer info
Kinderpuzzelwedstrijd

Kinderpuzzelwedstrijd

Puzzelwedstrijd kinderenAltijd al een keer op het podium van het theater willen staan, maar geen zin in publiek in de zaal? Dan is dit je kans! Op vrijdag 19 april a.s. vindt de jaarlijkse puzzelwedstrijd for kids plaats. Op het podium in de Grote Zaal van het...

Meer info
Leg-Puzzel Wedstrijd

Leg-Puzzel Wedstrijd

I.s.m. Fulcotheater-Readshop-Logica
Uitverkocht

DRANKJES NIET INBEGREPENAltijd al op het podium willen staan, maar geen talent voor zang, dans of toneel? Hier is je kans, want Fulcotheater richt het podium in de Grote Zaal voor 1 avond in als puzzellocatie.Wat: Een puzzelwedstrijd! Een heel leuk evenement voor jong...

Meer info

Het Theatercafé is van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 13.00 uur. Zaterdag en zondag vanaf een half uur voor een voorstelling

De foyer van Fulcotheater biedt ruimte voor swingende of juist sfeervolle evenementen. De gezellige, informele theaterambiance wordt opgefleurd met kunstwerken van exposities die worden verzorgd door de IJsselsteinse kunstenaars Hans Leijerzapf en Charles Lagendijk.

Voordat de voorstelling begint, in de pauze en na afloop, kan je in het Theatercafé gezellig wat eten en drinken. Omdat de meeste theatervoorstellingen beginnen om 20.00 uur kan je hier prima dineren voordat je een voorstelling bezoekt.
Maak daarom van je theaterbezoek een feestelijk uitje en begin met een etentje in het Fulcotheatercafé!

Theaterschotel (alleen op aanvraag)

Kies voor een heerlijke theaterschotel à € 17,50 inclusief een kop koffie of thee na. Er is een maandelijks wisselend menu met een vis, vlees of vega keuze.

Onze keuken is zondag en maandag gesloten, maar voor grotere gezelschappen maken wij graag een uitzondering. Voor een zakelijk evenement of een bijeenkomst in de privésfeer bent je hier aan het juiste adres.

Reserveer wel altijd telefonisch en minstens één dag vóór de voorstelling: 030-688 42 30.
Als je vóór 18.30 uur arriveert dan zorgen wij dat je voor 20.00 uur in de theaterzaal kunt zitten.

De kassa is van maandag t/m zaterdag geopend van 19.00 uur tot 20.30 uur en een half uur voor aanvang van een theater- of bioscoopvoorstelling. Koop bij voorkeur je plaatsbewijzen online en ontvang E-Tickets!