Informatie

Kassa openingstijden

De kassa is van maandag t/m zaterdag geopend van 19.00 uur tot 20.30 uur en een half uur voor aanvang van een theater- of bioscoopvoorstelling. Koop bij voorkeur je plaatsbewijzen online en ontvang E-Tickets! Aan de kassa wordt een handlingfee in rekening gebracht, online tickets zijn zonder extra kosten. Tickets hoeven niet geprint te worden, je kan ze vanaf je telefoon laten scannen. Voor vragen kan je altijd mailen naar kassa@fulcotheater.nl of de voicemail inspreken.

Het Theatercafé is van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 13.00 uur. Zaterdag en zondag vanaf een half uur voor een voorstelling. 

Zaterdagavond 4 mei vanaf 18.00 uur is Fulcotheater gesloten ivm dodenherdenking

Kom op tijd!

Ben je te laat? Dan kan je pas de zaal in als er een moment in de voorstelling is waarbij dat niet storend is. Het kan dus gebeuren dat je pas na de pauze de in zaal kan. Als er geen pauze is bestaat de kans dat je de gehele voorstelling moet missen.

Kaarten bestellen en betalen

Koop je kaarten bij voorkeur online. Bij verkoop aan de kassa wordt een handling fee in rekening gebracht. Online verkoop is zonder extra kosten.

Online bestellen
Online bestel je via je account. Klik op het winkelmandje linksonder om in te loggen of om je te registreren. Is je e-mailadres al bij ons bekend maar weet je je wachtwoord niet meer? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’. Je krijgt een tijdelijk wachtwoord toegestuurd; daarmee log je in, waarna je je eigen wachtwoord invult en je gegevens kan beheren.

Tijdens het bestellen kan je direct afrekenen via iDEAL, met een Nationale Bioscoopbon (alleen afrekenen van films) of met een Podium Cadeau Kaart (alleen afrekenen van theatervoorstellingen).

Wil je de kaarten liever per post ontvangen? Dat kan als de voorstelling minimaal 5 dagen NA vandaag plaatsvindt. Voor deze optie (verzendkosten € 2) kan je kiezen tijdens het bestellen.

Route naar Fulcotheater

Per openbaar vervoer
De streekbus (lijn 195) en de sneltram vanaf Utrecht Centraal Station stoppen bij de halte Binnenstad aan de achterzijde van Fulcotheater en het Stadhuis.
Met eigen vervoer
Volg op de gemeentelijke bewegwijzering richting FULCOTHEATER. Parkeren kan onder Fulcotheater, overdekt, veelal gratis en anders tegen een bescheiden tarief. Een uitgebreide beschrijving kan je hier downloaden: Routebeschrijving bezoekers

Vacatures

Horecamedewerkers gevraagd met ervaring

Wie zijn wij?

Fulcotheater IJsselstein is een veelzijdig complex met een grote en kleine theaterzaal, een filmhuis, een bioscoop en meerdere (congres)zalen. Wij bieden een huiskamer aan lokale verenigingen, zoals de bridge en muziekschool, maar ook een podium aan (regionaal) talent. Wij hebben grote voorstellingen zoals , Veldhuis & Kemper, Huub Stapel, Simone Kleinsma en Karin Bloemen, maar bieden ook een podium voor onbekendere talenten op het gebied van kleinkunst, muziek, cabaret en toneel. En niet te vergeten onze eigen IJsselsteinse koren, toneelvereniging, orkesten, dansscholen en schooluitvoeringen.

Overdag is onze foyer of terras beschikbaar voor een lunch of high tea en
’s avonds is het een theatercafé met open podium. De ene avond bieden we een premièrefilm en de volgende een boeklezing. Maar altijd voorzien van een hapje en een drankje.

Zoveel veelzijdigheid vraagt om flexibele medewerkers. Het Fulco team kenmerkt zich door een gezellige, betrokken, no nonsens sfeer met uiteraard die servicegerichtheid die maakt dat onze gasten zich verwend voelen.

Wat zoeken wij?

Als horecamedewerker werk je afwisselend in de bediening in ons theatercafé, draai je mee als controleur van kaartjes, of draai je de bar tijdens een open podium avond. Maar ook het klaarzetten van onze congreszalen en het begeleiden van onze gasten kan tot je taken behoren.

Wie ben jij?

Je bent representatief, communicatief vaardig en minimaal 18 jaar en voelt je thuis in de dynamische sfeer van het theater. Uiteraard ben je service gericht, collegiaal en flexibel. Je zorgt altijd voor een gastvrije ontvangst, goede sfeer en je staat open voor en kunt inspelen op de wensen van onze gasten. Bij voorkeur heb je ervaring in de horeca, maar de ambitie om deze ervaring bij ons op te doen, vinden we minstens zo belangrijk.

Wat bieden wij?

Wij leiden je graag op tot allround hospitality medewerker. Naast de Instructie Verantwoord Alcohol schenken, zullen wij je de kneepjes van het vak bijbrengen. Je gaat deel uitmaken van een lerende organisatie die volop in ontwikkeling is.

Wij zoeken vooral parttime medewerkers en flexkrachten. Uiteraard past de inschaling conform de CAO Horeca op basis van je kennis en ervaring.

Neem contact op met Fulco van Schaik via 030-6884230. Of mail je motivatiebrief met CV naar fulco@fulcotheater.nl

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan, Oproepbasis
Parttime uren: in overleg

Aanvullende vergoedingen:
• Fooi
• Overuren uitbetaald
• Vakantiegeld

Werkschema:
• Avondwerk
• Dagdienst
• Flexibel werkrooster
• Weekendbeschikbaarheid

Kortingen en tegoedbonnen

Tenzij anders vermeld geldt voor senioren (65+) en CJP-houders standaard een persoonsgebonden korting van € 1,- per plaatsbewijs. Voor U-pashouders is de standaardkorting 20% van de normale entreeprijs. De kinderprijzen gelden voor kinderen tot en met 12 jaar. Combinaties (optellen) van kortingen worden niet gegeven.

Wel of niet persoonlijk
Plaatsbewijzen met korting: 65+, CJP, U-pas en Pashouders, zijn persoonlijk. Anderen kunnen daar alleen gebruik van maken na bijbetaling van het prijsverschil. De overige plaatsbewijzen zijn niet persoonlijk. Op vertoon van een plaatsbewijs krijgt iedereen toegang tot het daarop vermelde evenement.

Podiumcadeaukaart en Nationale Theaterbon
Een Podiumcadeaukaart gebruiken kan ook als je online bestelt. Betalen (ook gedeeltelijk) met een Nationale Theaterbon en PLUS Theatercheque kan alleen aan de kassa. Op theaterbonnen en/of PLUS Theatercheques kunnen wij geen geld teruggeven.

Over theaterregels en plaatsbewijzen

Kom op tijd!

Bijna alle avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur.
De meeste matinees beginnen om 15.00 uur. Familie- en jeugdtheatervoorstellingen meestal om 14.00 uur.
Kijk altijd op het entreebewijs: daar staat de juiste aanvangstijd.

Bent je te laat? Dan kan je pas de zaal in als er een moment in de voorstelling is waarbij dat niet storend is.
Te laat komen bij een theatervoorstelling is voor zowel de artiesten als het publiek zeer storend. Mocht je toch te laat arriveren, dan bekijken wij of er een geschikt moment komt om de zaal alsnog te betreden. Dit zal vaak pas na de pauze zijn. Heeft de voorstelling geen pauze dan is de kans groot dat je de voorstelling moet missen.

Rolstoelplaatsen
Fulcotheater beschikt over enkele rolstoelplaatsen in de grote en kleine zaal. Wil je ons wel uitdrukkelijk van tevoren melden dat je van deze voorziening gebruik wilt maken? Kom je met de auto, dan kan je vanuit de parkeergarage met de lift direct in het Theatercafé of de een van de zalen komen. Als je ons even belt: 030-688 4230, dan sturen wij de lift voor je naar beneden.

Slechthorenden

Fulcotheater beschikt over een ringleidingsysteem voor slechthorenden. Helaas kan het voorkomen dat de ringleiding stoort op elektrische muziekinstrumenten. In deze gevallen staat de ringleiding uit.

Tip-Als je bij je reservering meldt dat je van de ringleiding gebruik wil maken, proberen wij de meest geschikte plaatsen voor je te vinden.

Mobiele telefoons, beeld- en geluidsopnamen

De mobiel staat natuurlijk uit, maar vergeet niet ook semafoons en digitaal ‘piepende’ uurwerken vóór aanvang van de voorstelling uit te schakelen.

Beeld- en/of geluidsopnamen tijdens alle voorstelling (ook die van amateurgezelschappen) kun je uitsluitend maken na uitdrukkelijke toestemming van de directie. Meegenomen apparatuur wordt voor eigen risico in bewaring genomen.

Garderobe

Je kan je jas gratis ophangen in de garderobe. De brandweervoorschriften laten niet toe dat je je jas meeneemt de zaal in.

Plaatsbewijzen

Wel of niet persoonlijk
Plaatsbewijzen met korting (CJP/65+, Pashouders) zijn persoonlijk. Anderen kunnen daar alleen gebruik van maken na bijbetaling van het prijsverschil. De overige plaatsbewijzen zijn niet persoonlijk. Iedereen krijgt op vertoon van een plaatsbewijs toegang tot het daarop vermelde evenement.

Ieder persoon moet een plaatsbewijs hebben
Elke bezoeker dient een eigen plaatsbewijs te hebben. Het maakt niet uit of je een begeleider bent, of dat je een kind of baby op schoot neemt, in beide gevallen dient deze bezoeker ook zijn of haar eigen plaats bewijs te hebben. Een van de redenen hiervoor, is dat we op die manier het maximaal toegestane bezoekers kunnen garanderen in verband met de veiligheid.

Plaatsbewijzen retour
Het is mogelijk om kaarten bij de kassa te retourneren voor een tegoedbon of te ruilen voor een andere voorstelling. Wel brengen wij voor theaterkaarten € 2,50 per kaart in rekening. Dit kan tot uiterlijk 48 uur vóór een voorstelling!

Plaatsbewijzen kwijt
Bij verlies of diefstal van plaatsbewijzen kunt kopiekaarten verkrijgen aan de kassa op vertoon van legitimatie.

Uitgestelde en afgelaste voorstellingen

Als een voorstelling om welke reden dan ook niet doorgaat, wordt je hiervan tijdig op de hoogte gesteld. Wordt een voorstelling uitgesteld en ben je op de nieuwe datum niet in de gelegenheid om het theater te bezoeken, dan krijg je je entreegelden terug.
Ook bij definitieve afgelasting van een voorstelling restitueren wij de entreegelden – exclusief eventuele verzendkosten.

Informatie voor artiesten en technici

Fulcotheater beschikt over een Theatercafé, waar het bezoekende gezelschap en technici makkelijk én lekker kunnen eten. Even melden en de kok gaat graag voor jullie aan de slag!
De volgende informatie kan je downloaden en desgewenst printen en/of opslaan:
Routebeschrijving artiesten en technici
Technische voorzieningen Fulcotheater
Lichtplan Fulcotheater
Trekkenplan Fulcotheater
Plattegrond Fulcotheater

AVG Privacyverklaring, cookies, voorwaarden en disclaimer

Disclaimer
De informatie, diensten of producten op deze website kunnen fouten bevatten of onderhevig zijn aan een tijdelijke storing. Fulcotheater stelt het programma met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen, gebaseerd op de gegevens die ons zijn verstrekt door producenten en gezelschappen, maar kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten. Fulcotheater wijst dan ook elke aansprakelijkheid af, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. Wijzigingen voorbehouden.

Onze e-mailberichten zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en zijn vertrouwelijk. Mocht u een bericht abusievelijk ontvangen, neem dan a.u.b. contact op met de verzender per e-mail en verwijder het bericht uit al je bestanden. Elk gebruik van dat bericht en/of eventuele bijlagen, zonder autorisatie, is bij wet verboden.
Our messages are intended to be read exclusively by the addressee and are confidential. Should you receive a message by error, please contact the sender by email and delete it. Any use of this message or its attachments without due authorisation is prohibited by law.

Privacy Statement Fulcotheater
Fulcotheater neemt je privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In ons Privacy Statement leggen wij uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. De volledige tekst van onze Privacy-verklaring kan je downloaden en desgewenst printen en/of opslaan als je hierop klikt.

Cookie Statement Fulcothater
In ons Cookie Statement geven wij uitleg over de cookies waarvan Fulcothater gebruik maakt via de website www.fulcotheater.nl
De volledige tekst van onze Cookies verklaring kan je downloaden en desgewenst printen en/of opslaan als je hierop klikt.

Algemene voorwaarden Fulcotheater
Op alle door Fulcotheater uitgebrachte offertes en aangegane overeenkomsten van huur en verhuur, verrichten van diensten en/of werkzaamheden en op alle overige rechtsbetrekkingen tussen Fulcotheater en haar wederpartijen, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De volledige tekst kan je inzien en/of downloaden als je
hierop klikt.

Algemene bezoekersvoorwaarden
Fulcotheater hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 268/2002 op 26 november 2002. Je kan de volledige tekst downloaden als je hier klikt.

Organogram

Nevenactiviteiten bestuur Stichting Fulcotheater

 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer: De streekbus (lijn 195) en de sneltram vanaf Utrecht Centraal Station stoppen bij de halte Binnenstad aan de achterzijde van Fulcotheater en het Stadhuis.

Eigen vervoer: Volg op de gemeentelijke bewegwijzering richting FULCOTHEATER.
Parkeren kan onder Fulcotheater. Overdekt en veelal gratis. 

Google Maps

Telefonisch bereikbaar op
030 688 42 30