Tel. reserveren? 030 688 42 30 kassa@fulcotheater.nl

Diederick Ensink

Diederick's Debuut

zondag 21 februari 2021, 14:00

Een Multi-Instrumentale, Muzikale One-Man-Show van Diederick Ensink, die er een sport van maakt om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen. Op 7-jarige leeftijd begon hij zijn muzikale loopbaan met vioolles, daarna is het uit de hand gelopen. ‘Een gezonde verslaving’, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, zou je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick voor het eerst ‘solo’ het toneel op in ‘Diederick’s debuut’.

Ondertussen is de muziekinstrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan hij door middel van technologie zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’ in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven roepen. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van liedjes uit diverse muziekgenres: van Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John. Zijn eigen songs mogen ook zeker niet ontbreken.
Naast al die muziek, die Diederick op zijn eigen manier vertolkt, kan hij het niet laten om het publiek hier en daar een kleine muzikale masterclass te geven.
www.diederickensink.nl

Diederick Ensink
Diederick's Debuut
zondag 21 februari 2021, 14:00
Genre: Muziek

Prijs: € 17,50

Deel: