Kinderpuzzelwedstrijd

vrijdag 19 april 2024, 15:30

Puzzelwedstrijd kinderen

Altijd al een keer op het podium van het theater willen staan, maar geen zin in publiek in de zaal? Dan is dit je kans! Op vrijdag 19 april a.s. vindt de jaarlijkse puzzelwedstrijd for kids plaats. Op het podium in de Grote Zaal van het Fulcotheater reserveren wij een tafel voor jou en je teamgenoten.

Wat gaan we doen? Voor ieder team is er een tafel met stoelen gereserveerd met daarop de teamnaam en natuurlijk de puzzel. Er wordt een Jan van Haasteren puzzel van 500 stukjes gemaakt. Deze mag je met het team na afloop mee naar huis nemen om thuis nog een keer te oefenen.
Het programma: Inloop is vanaf 15:30 uur. Nadat je je hebt aangemeld zoek je de tafel op met jou teamnaam. Op de tafel ligt de puzzel ingepakt in papier, zodat het voor iedereen een verrassing is welke puzzel we gaan maken. Voor we beginnen hoor je in het kort wat allemaal wel en niet mag. En dan……… puzzelen maar!
De winnaars: De eerste drie teams die de puzzel zoals op de afbeelding staat hebben gemaakt winnen een prijs. Ook is er een prijs voor meest originele teamnaam.
Inschrijven: Je kan alleen meedoen als je je van tevoren hebt ingeschreven. Zodra we je inschrijving, betaling en teamnaam hebben ontvangen is je plekje gereserveerd! Na inschrijving en betaling mail je vervolgens de Teamnaam naar kassa@fulcotheater.nl . Vergeet niet na de betaling direct de teamnaam door te geven. Uiteraard houden we je van tevoren op de hoogte van het evenement via het door jou opgegeven emailadres. Je schrijft je als team in. Helaas kunnen we geen losse aanmeldingen aannemen.
Kosten: Meedoen kost per team van 4 personen € 20,00. Kosten per deelnemers dus € 5,00, maar daarvoor krijg je ook een drankje en zakje chips. Je schrijft je als team in. Helaas kunnen we geen losse aanmeldingen aannemen.Je kunt deelnemen als je in de leeftijd bent vanaf 8 tot 12 jaar.Als je die middag met je ouders of andere belangstellenden komt is er ruimte genoeg voor hen om naar jullie te kijken en aan te moedigen.
Einde middag: Afhankelijk van de snelheid van jullie puzzelen we uiterlijk tot 18:30 omdat er die avond nog een puzzelwedstrijd plaatsvindt.

We hopen natuurlijk dat deze puzzelmiddag een succes wordt. Het is een wedstrijd, maar nog belangrijker is dat het gezellig is met je vrienden, vriendinnen of familie. We zorgen ervoor dat er tijdens het puzzelen gezellige muziek wordt gespeeld.

Kinderpuzzelwedstrijd
vrijdag 19 april 2024, 15:30

Prijs: € 20,00

Deel: