Ludique

From BERLIN with Love

woensdag 16 april 2025, 20:00

Na het overweldigende succes met de uitverkochte (inter)nationale tournee van ‘LevensLONG’, de muziektheatervoorstelling met de muziek en teksten van Robert Long, keert LUDIQUE! vanaf voorjaar 2025 met een geheel nieuwe enscenering van hun internationaal gelauwerde theaterhit ‘From BERLIN with Love’ terug in de Nederlandse en Vlaamse theaters.

Tijdens deze voorstelling wordt het publiek op geheel eigen wijze meegenomen op een persoonlijke, muzikale reis door een Wonderlijke Wereld, van BERTOLD BRECHT tot HILDEGARD KNEF, van MARLENE DIETRICH tot NINA HAGEN, van BROADWAY naar BERLIJN! 

Met uit het leven gegrepen liederen, van klassieke aria’s tot eigen gecomponeerd werk, afgewisseld door luisterrijke anekdotes en Duitse poëzie, doorbreken zij de waan van de dag en verbinden zo moeiteloos schijnbare tegenstellingen in een uniek theaterconcert waarin u verrassend veel herkenning zult ervaren. 
Een liefdesverklaring en hedendaagse ode de aan stad die LUDIQUE! het hart gestolen heeft: BERLIJN

De première van deze nieuwe enscenering van ‘From BERIN with Love’ zal plaatsvinden in de gerenommeerde Bar Jeder Vernunft, de magische spiegeltent in het hart van Berlijn, de stad die de inspiratie vormde voor deze wonderlijke theaterbelevenis.

Pers en publiek loven de puurheid van de voorstelling, LUDIQUE!’s eigenzinnige theatraliteit en de muzikale bewerkingen waarin de warme bas-baritonstem van Gerald Drent en Martijn Mulders’ heldere, lyrische (counter)tenorstem samensmelten en u mee terug nemen naar het Berlijn van de jaren ’30, in de kracht van het nu.

Ludique
From BERLIN with Love
woensdag 16 april 2025, 20:00
Genre: Muziek

Prijs: € 23,50

Deel:


Array