PERSBERICHT

Nieuws

Marianne Kallen-Morren benoemd tot secretaris bestuur Stichting Fulcotheater.

IJsselstein, 1 september 2022. Het bestuur van Stichting Fulcotheater heeft Marianne Kallen-Morren benoemd tot secretaris van het bestuur. De stichting wordt sinds 1 juli 2020 bestuurd door een uitvoerend bestuurder en twee niet uitvoerend bestuurders met een toezichthoudende rol. De stichting streeft hiermee naar meer slagkracht en snelheid in de besluitvorming en uitvoering. Met de komst van Marianne Kallen-Morren is een derde niet uitvoerend bestuurder actief voor de stichting. Tevens heeft een verschuiving de in portefeuilles plaatsgevonden en heeft het bestuur Ad de Regt benoemd tot voorzitter en Peter Doesburg tot penningmeester.

Uitvoerend bestuurder Anastasia van der Lugt; “Wij zijn erg blij met de komst van Marianne Kallen- Morren. Marianne heeft veel ervaring als bestuurder en staat bekend als een verbinder. IJsselstein is bekend terrein, daar zij hier in 2014 – 2015 als waarnemend burgemeester actief is geweest. Marianne is tevens voorzitter van de Raad van Toezicht van Flint Theater & Congressen in Amersfoort en heeft daardoor ervaring met de complexiteit van het culturele veld. Marianne is een kundig bestuurder met een groot netwerk en uitermate geschikt om ons bestuur aan te vullen.”

Marianne Kallen – Morren: “Ik ben zeer gemotiveerd om invulling te geven aan deze nieuwe rol en hoop de komende jaren een bijdrage te kunnen leveren aan de uitdagingen waar het Fulcotheater en de Culturele sector voor staan. Hierbij zal het belang van het behoud van het theater voor IJsselstein als middelpunt van de samenleving uitgangspunt zijn.”

Marianne Kallen – Morren heeft een brede bestuurlijke ervaring. Zo is zij respectievelijk gedeputeerde voor de Provincie Utrecht geweest als ook als wethouder en waarnemend burgemeester. Daarnaast is zij lid geweest van meerdere besturen en heeft zij diverse commissariaten gehad. Marianne is haar loopbaan begonnen als advocaat.

Fulcotheater IJsselstein is een theater, bioscoop en zalencentrum gelegen aan de rand van het historisch centrum van IJsselstein. Met een gevarieerde programmering op het gebied van muziek, toneel, cabaret en jeugdvoorstellingen, bioscoop en filmhuis wordt een breed en regionaal publiek bediend. Daarnaast heeft het Fulcotheater een levendige foyer met ondersteunende horeca. Het Fulcotheater heeft een maatschappelijke doelstelling en biedt ruimte aan verenigingen zoals de bridge, koren, muziekschool en Katholieke Bond voor Ouderen.

NB: Voor verdere informatie of beantwoording van vragen kan contact opgenomen worden met Stichting Fulcotheater, Anastasia van der Lugt, 06-21196523.

Foto: Lysette Verwegen

Nieuwsbericht Zenderstreeknieuws

Deel:

Array