Starlight Boulevard

Made in Dagenham

vrijdag 31 mei 2024, 20:00

Na de succesvolle musicals ‘Big Fish’ en ‘Foxtrot’, brengt Starlight Boulevard de Nederlandse première van ‘Made in Dagenham’. Deze eigentijdse, frisse West-End musical, gebaseerd op het waargebeurde verhaal en de gelijknamige film, belicht de aanhoudende strijd tegen genderongelijkheid. 

Het is 1968 wanneer 850 vrouwelijke arbeiders in de Ford-fabriek in het Engelse Dagenham het werk neerleggen uit protest tegen de ongelijke lonen van mannen en vrouwen. Met humor, goed verstand en moed nemen de vrouwen het op tegen de directie, hun echtgenoten en uiteindelijk de overheid. 
www.starlight-boulevard.nlTheater met Tolk
In samenwerking met Theater met Tolk zijn bij deze voorstelling twee tolken Nederlandse Gebarentaal aanwezig om de voorstelling ook toegankelijk te maken voor dove mensen.Wil jij bij deze voorstelling gebruik maken van de tolken NGT klik dan hier  om een email naar het Fulcotheater te sturen. Vermeld je naam, adresgegevens en het aantal kaarten dat je wilt hebben. Het theater reserveert dan plaatsen voor je met goed zicht op de tolken NGT.

Starlight Boulevard
Made in Dagenham
vrijdag 31 mei 2024, 20:00
Genre: Musical

Prijs: € 24,75

Deel:


Array