PAUZEDRANKJE NIET INBEGREPEN

Huh, een puzzelwedstrijd bij Fulcotheater, wat is dat nou weer? Een heel leuk evenement voor jong en oud. Hieronder in vogelvlucht hoe het werkt, maar het is nog leuker om dit zelf te ervaren!

Inschrijven: Je kan alleen meedoen als je je van tevoren hebt ingeschreven. Zodra we je inschrijving en betaling hebben ontvangen is je plekje gereserveerd! Uiteraard houden we je van tevoren op de hoogte van het evenement. Tot twee weken voor het evenement kan je de inschrijving nog aanpassen. Een andere teamnaam. Na inschrijving en betaling mail je de Teamnaam naar kassa@fulcotheater.nl . Meedoen kost € 40,00 per team van 4 personen.
Goed doel: de opbrengst van deze avond is bestemd voor Stichting “De grootste kerstboom”.
Teamsamenstelling: Je schrijft je als team in. Een team bestaat uit maximaal 4 personen. Bij het inschrijven geef je je op met een teamnaam en de namen van je teamgenoten. Deze kan je eventueel later nog wijzigen.
Wat krijg je: Een hele leuke avond! Voor ieder team is er een tafel gereserveerd met daarop je teamnaam, vier stoelen en natuurlijk de puzzel. Er wordt een Jan van Haasteren puzzel gemaakt. Deze mag je met het team na afloop mee naar huis nemen om thuis nog een keer te oefenen.
Het programma: Inloop is vanaf 19.30 uur met tijd voor een kopje koffie, thee of een drankje. Nadat je je hebt aangemeld zoek je de tafel op met jou teamnaam. Op de tafel ligt de puzzel ingepakt in papier, zodat het voor iedereen een verrassing is welke puzzel we gaan maken. 10 minuten voor aanvang heten wij je nogmaals van harte welkom en hoor je in het kort wat allemaal wel en niet mag.
En dan……… puzzelen maar!
De winnaars: De eerste drie teams winnen een prijs. 
Einde avond: Afhankelijk van de sluitingstijd van de locatie puzzelen en borrelen we door na de prijsuitreiking. Meestal kan iedereen de puzzel afmaken. Het leukste is eigenlijk wanneer het laatste team klaar is. Zij ontvangen vaak het grootste applaus!
Ludiek: De puzzelavond kenmerkt zich door de gezellige sfeer. Het is een wedstrijd, maar nog belangrijker is het hebben van een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. Dit maakt het tot een uniek evenement.