Theatergroep De Schakel

Zusters in Zaken WEGENS GROOT SUCCES HERHAALD!

zaterdag 7 oktober 2023, 20:00

Na de 4 succesvolle uitverkochte voorstellingen in het voorjaar van 2023 brengt theatergroep De Schakel deze goddelijke musical nogmaals terug in het IJsselsteinse Fulcotheater!
Deze musical (gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Ton Davids) was in het seizoen 14/15 met in totaal 11 uitverkochte zalen en maar liefst 3500 bezoekers al een regelrechte hit, maar na het succes in het voorjaar wordt op veler verzoek deze sprankelende voorstelling nogmaals herhaald!
Moeder Overste en haar nonnen verkeren in grote moeilijkheden: de orde is bijna failliet en het Bisdom dreigt het klooster dan ook binnenkort te gaan sluiten. Dat willen de nonnetjes natuurlijk met wat goddelijke hulp zien te voorkomen. Maar aangezien er nog maar weinig godswondertjes te verwachten zijn, zullen zij toch zélf de handen uit de habijten moeten steken. Dat lijkt aanvankelijk te gaan lukken, totdat de Monseigneur er lucht van krijgt. En dan rijst de grote vraag: wie doet er water bij de miswijn?
Deze komische musical, begeleid door een live band, een cast van 25 acteurs, een prachtig decor én de vele swingende nummers maken Zusters in Zaken – de Musical tot een heerlijk avondje uit, waarbij het moeilijk zal worden om rustig in je stoel te blijven zitten!
Zusters in Zaken, een (n)onvergetelijke musical. Halleluja!

Theatergroep De Schakel
Zusters in Zaken WEGENS GROOT SUCCES HERHAALD!
zaterdag 7 oktober 2023, 20:00
Genre: Musical

Prijs: € 21,00

Deel: